Over SheEO

Saskia Monseur

Onze missie is om jouw onderneming te ontzorgen van alle juridische taken, zodat jij je ten volle kan focussen op de groei van jouw onderneming.

Sinds 2016 adviseren en begeleiden wij zowel starters, eenmanszaken, kleine ondernemingen, KMO’s, grote ondernemingen en federaties in tal van sectoren bij de implementatie van de wet- en regelgeving die op hen van toepassing is.

Onze activiteiten kunnen opgesplitst worden in vier luiken, namelijk GDPR en privacyCorporate Compliance, Corporate Legal Services en SheEO Academy.  

Zaakvoerster Saskia Monseur is gecertificeerd Data Protection Officer (DPO) en gecertificeerd GDPR Lead Auditor en een veelgevraagd spreker op seminaries.

SheEO staat voor innovatief ondernemerschap met een vrouwelijke toets. Wij staan garant voor een persoonlijke, informatieve en duidelijke aanpak. 

Wij bieden flexibele oplossingen op maat van jouw onderneming.  Zowel voor ad hoc opdrachten, langdurige projecten aan dagtarief als via een abonnementsformule kan u een beroep doen op SheEO.  Ontdek onze diensten en prijzen onder het tabblad ‘Diensten’. Onze dienstverlening is mogelijk in NederlandsFrans en Engels.