PAKKET ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

Inhoud


Algemene voorwaarden laten toe te anticiperen op risico’s en conflicten die zich kunnen manifesteren in de commerciële relaties met uw klanten en leveranciers.  Algemene voorwaarden kunnen u veel tijd, geld en energie besparen in conflictsituaties.

Verkoopsvoorwaarden  van anderen overnemen is goedkoop, maar niet aan te raden. Afhankelijk van de sector waarin u actief bent, zijn er andere regels van toepassing. Ten aanzien van particulieren gelden er andere regels dan ten aanzien van ondernemingen. Zo dient u voor verkoop op afstand verplicht bepaalde clausules te voorzien.

Starters moeten uiteraard zorgen voor correcte algemene voorwaarden, maar ook bestaande ondernemingen moeten hun algemene verkoopsvoorwaarden regelmatig updaten zodat ze aangepast zijn aan de huidige wetgeving.  Uw clausules op punt zetten vergt een kleine inspanning maar kan u bij potentiële betwistingen een pak kopzorgen besparen.

Het opstellen van goede algemene voorwaarden vereist niet alleen een doorgedreven kennis van het contractenrecht, maar ook heldere formuleringen en een vooruitziende blik.

Wat doet SheEO voor u in dit pakket:


Tijdens een intakegesprek analyseren we uw activiteiten, werkwijze,…

Vervolgens analyseren we uw (eventueel) reeds bestaande factuurvoorwaarden

We maken uw Algemene Verkoopsvoorwaarden op maat in duidelijke taal

Prijs


€ 500 (excl. BTW) voor de opmaak van nieuwe Algemene Verkoopsvoorwaarden

€ 195 (excl. BTW) voor een update van uw bestaande Algemene Verkoopsvoorwaarden

Interesse?


Vragen of interesse in een van de Corporate Legal Services pakketten?