PAKKET ‘LEGAL INTERIM MANAGEMENT’

Inhoud pakket


Nood aan juridische ondersteuning binnen uw onderneming voor een bepaald project of om de afwezigheid van een vaste juridisch medewerker op te vangen?

U hoeft hiervoor niet noodzakelijk een vaste jurist aan te werven. Kies voor een legal interim manager met grondige expertise, die u voor een periode van uw keuze intern komt ondersteunen.

Wat houdt het in? Saskia Monseur, een ervaren legal interim manager, vervoegt uw onderneming voor een korte of middellange periode, als tijdelijke juridische ondersteuning. Zij leert zo op korte termijn uw onderneming van binnenuit kennen en kan zo doeltreffender en sneller werken.

Projecten waarvoor SheEO kan ingezet worden:

  • Corporate Housekeeping
  • GDPR Consultancy
  • Opvangen van tijdelijke onderbezetting interne juridische dienst
  • Opstart van een nieuw project of een nieuwe activiteit binnen uw onderneming
  • Risicoanalyse van bestaande contracten
  • Compliance officer (o.a. AML-verplichtingen, UBO-registraties, enz.)

Prijs


De prijs wordt in onderling overleg overeengekomen in functie van het type project en de gevraagde tijdsbesteding. In principe varieert de kost tussen 600 en 850 euro per dag (excl. BTW en verplaatsingskosten).

 

Offerte op maat


Uiteraard kunnen wij ook een offerte op maat maken, afhankelijk van uw specifieke noden.  Heeft u nog geen idee hoe lang en hoe vaak u tijdelijke juridische ondersteuning nodig heeft? Aan de hand van uw aankomende project(en) kunnen wij u hierover een realistische inschatting geven.

Interesse?


Vragen of interesse in een van de Corporate Legal Services pakketten?