Corporate Legal Services

SheEO begeleidt uw onderneming bij alle belangrijke stappen die zij kan doorlopen, met op maat gemaakte en betaalbare oplossingen op het vlak van: 

• Corporate Housekeeping
• Contract management
• Juridische – administratieve ondersteuning

Wenst u juridische ondersteuning bij uw eerste stappen als ondernemer? 

Wenst u tijdelijke juridische ondersteuning voor een bepaald project of om de afwezigheid van een vaste juridische medewerker op te vangen?

Wenst u uw Algemene Voorwaarden, een NDA, arbeidsovereenkomst,  onderaannemingsovereenkomst, dienst- verleningsovereenkomst, bedrijfswagen policy,… te laten opmaken?

Wenst u uw vennootschapsrechtelijke en juridisch – administratieve verplichtingen uit te besteden? (organisatie van de Algemene Vergadering, Raden van Bestuur, aandeelhoudersregister,…)

SheEO begeleidt uw onderneming bij alle belangrijke stappen die zij kan doorlopen, met op maat gemaakte en betaalbare oplossingen op het vlak van corporate housekeeping, contract management en juridische en administratieve ondersteuning.

Pakketten

PAKKET ‘LEGAL INTERIM MANAGEMENT’

20500+ BTW

Nood aan juridische ondersteuning binnen uw onderneming voor een bepaald project of om de afwezigheid van een vaste juridisch medewerker op te vangen?

Tussen € 600 - € 850 / dag (excl. BTW en verplaatsingskosten).

PAKKET ‘CORPORATE HOUSEKEEPING’

20500+ BTW

Corporate Housekeeping omvat alle activiteiten die betrekking hebben op het nakomen van vennootschapsrechtelijke en administratief-juridische verplichtingen.

Prijs op aanvraag

PAKKET ‘CONTRACT MANAGEMENT’

20500+ BTW

SheEO zorgt voor de opmaak van uw bedrijfsdocumenten en overeenkomsten, o.a. algemene verkoopsvoorwaarden, NDA, arbeidsovereenkomst, dienstverleningsovereenkomst, onderaannemingsovereenkomst, ...

Prijs op aanvraag

PAKKET ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

20500+ BTW

Algemene voorwaarden laten toe te anticiperen op risico’s en conflicten die zich kunnen manifesteren in de commerciële relaties met uw klanten en leveranciers. Algemene voorwaarden kunnen u veel tijd, geld en energie besparen in conflictsituaties.

€ 195 / € 500 (excl. BTW)

ABONNEMENTSFORMULE

20500+ BTW

Heb jij regelmatig nood aan juridische ondersteuning voor de opmaak van een overeenkomst of algemene voorwaarden, de voorbereiding van jouw algemene vergadering, de opmaak van een policy, arbeidsreglement of voor juridisch advies rond bepaalde thema’s, … ?

Een abonnementsformule kan reeds worden afgesloten vanaf 10u per maand